Helande samtal och energibalansering

Helande samtal skulle kunna kallas intuitivt samtal eller energibalanserande samtal, som en förklaring för hur samtalsmodellen fungerar. Jag lyssnar in ditt problem och ser (känner in) vad som kan ligga bakom. Ofta är roten till problemet inte händelsen som triggat igång det utan mest troligt finns det någon gammal upplevelse gömd i det undermedvetna som påverkar.

Ibland får jag intuitivt reda på vart problemet kommer ifrån, ibland kommer bara små pusselbitar och ibland räcker det att just där och då erkänna känslan, acceptera den och om möjligt släppa taget om den. Processen följer ingen given mall utan är olika från gång till gång. Min roll är även att läsa av så vi är på rätt spår och att hjälpa dig stå trygg i din upplevelse.

Med denna metod ökar din medvetenhet om dina tankemönster och känslor och hur de hänger ihop med kroppen. Du är med i processen av att observera, landa i den nya förståelsen och därmed låta problemet förändras och upphöra. På så vis utvecklas en förståelse över hur du kan påverka känslor, tankar och beteende.

Efter samtalet är det lämpligt att avsluta med en balansering av kroppen på en energinivå. Det blir som en extra städning av energikropparna. Då ligger du ner på en brits och vilar medan jag arbetar vidare. Det är ingen fysisk kontakt eller fysisk manipulering av kroppen.

Sessionen avslutas sedan med en jordande övning och ett kort sammanfattande samtal.

Pris: 60 minuters session  a 600 SEK.

 

”Jag kan varmt rekommendera samtal och energibalansering hos Veronika. En trygg, omsorgsfull vägvisare för skavda ögonblick på livets väg. Kryddat med insikter, kloka råd och fnitter. Varmaste tack!”  Monica

”Jag rekommenderar Veronika från djupet av mitt hjärta! Under samtalet vällde det upp en massa känslor, gråt och även glädje. Det var en fantastisk känsla som verkade en längre tid efteråt. Lugnet och kunskapen hos Veronika känns genuint och äkta. Hon gav mig verktyg och en distans till att kunna gå vidare i den situation jag just nu befinner mig i som är jobbig. Samtalet flöt på från början till slut och inget kändes fel att prata om. Jag fick svar på mycket av det jag kände inom mig och ett inre lugn infann sig.

Jag har också haft fördelen att få reiki av Veronika. Något jag också varmt rekommenderar. Tack Veronika!”  /Anita