Klassisk Japansk Reiki

Reiki  är en holistisk beröringsmetod som utövas i syfte att bättra på hälsa och välbefinnande. Den kommer från Japan men har spridits och blivit en välkänd healingmetod världen över. I Sverige har den funnits sedan 80-talet.

Reiki kan översättas med ”den dolda kraften i livsenergin” eller ”universell energi”.

Själv upplever jag metoden som en mild och varsam energi som klienten får ligga och bada i. Energin är påtagligare när man gör en fysisk behandling, vilket gör det lättare att slappna av, men healingeffekten är densamma. Vad innebär healingeffekt? Man kan tänka att reikin hjälper kropp och sinne att slappna av, och en avspänd kropp kan då arbeta ostört med sina läknings-, städnings- och återuppbyggnadsprocesser och på så vis kan ett helande upplevas.

Med reikin ger man kroppen bättre förutsättningar för självläkning. Har man fått en skada eller sjukdomsdiagnos så gör man vad man ska inom den traditionella vården men man kan hjälpa kroppen läka med reikin under tiden eller efter att man genomgått den traditionella vårdens behandlingar.

Reiki kan du komma till mig och uppleva på plats men det går också bra med reiki på distans. Sessionen på distans är något kortare tidsmässigt.

Pris: Reiki på plats a 600 SEK (tidsåtgång 60 minuter med samtal före och efter).

Pris: Reiki på distans a 450 SEK (tidsåtgång 45 minuter inklusive samtal).

Tar du tre behandlingar inom en månad får du 100 SEK i rabatt.

 

Referenser.

”På grund av situationen på mitt arbete var jag före reikibehandlingen i en upplevelse av oordning, kaos och rädsla. Allt detta kaos lade sig under behandlingens gång och slutligen blev det väldigt lugnt. Nu efteråt känner jag att det är härligt att leva och att vara mig!”

Pia

(Efter en reikibehandling på distans. Anmärkning från Veronika)